top of page

De beste møblene gir deg både følelser og funksjon


Norskprodusert-produsentene er samstemte i hva som er viktig for dem når de lager møbler. Lars Stenerud, som er administrerende direktør i Wonderland, er enig i verdiene de andre forteller om, og utdyper:


– Møbler er en viktig del av våre liv. Sengen bestemmer hvordan natten blir, stoler, bord og andre møbler fyller hver sin funksjon i dagliglivene våre. Men gode møbler oppfyller mer enn bare den fysiske og praktiske funksjonen. For eksempel gir en god seng deg følelsesmessig ro, samtidig som den gir deg fysisk hvile. Følelser og funksjon, altså, sier Stenerud.


– Windsor er utviklet i en tradisjon av Wonderland-senger der design, funksjon og varighet står sterkt. Håndverk og moderne produksjonsmetoder går hånd i hånd for å skape en seng som møter behovene til de aller fleste sier Stenerud.
Wonderland-fabrikken er verdens mest avanserte sengefabrikk – uten at det betyr at alt er automatisert. Robotene de bruker er ingenting uten menneskene som jobber med dem. Sammen lager de noen av verdens beste senger, og den absolutte bestselgeren hos Møbelringen heter Windsor.

"Windsor gir god komfort, har god kvalitet og lang levetid – alt sammen til en god pris"
 

Ta en titt innom vår inspirasjonside

www.norsk-produsert.no


Kanskje finner du noe som passer deg?

Møbler produsert i Norge

Kortreiste møbler

Vakre møbler

Funksjonelle møbler

Møbler som varer lengeHistorier rundt leirbålet

Norskprodusert LOGO Gronn CMYK.png
bottom of page