top of page
family-policy_edited.jpg
Nopro_kun-hos_mobelringen.png

NORSKPRODUSERTE MØBLER

Møbler som skaper gode hjem

Møbler med store ringvirkninger

Norske arbeidsplasser

1-2-3.png

Norsk verdiskaping på

1 kopi.png

KJØP NORSK

Det skaper og tar vare på mange lokale og norske arbeidsplasser

2 kopi.png

KJØPEKRAFT

Arbeidsplasser gir oss mer lønninger til å kjøpe varer og tjenester lokalt

3 kopi.png

RINGVIRKNINGER

Alt dette gir også viktige penger i skattekassen til leger, sykepleiere, lærere, veier etc.

DnB har satt tall på ringvirkningene dette skaper:

dnb-grønn-norskprodusert.jpg

Norskprodusert Ringvirkninger

Norskprodusert-ringvirkninger.png

Kilde: 

dnb ringvikninger norske møbler.jpg

Virksomheten til Wonderland, Stordal, Brunstad og Kleppe skaper store ringvirkninger i Norge. I 2019 skapte vi tilsammen:

18 barnehageplasser

164 brannutrykninger

143 lekeplasser

56 driftstilskudd fotballbaner

599 måneder pappaperm

224 arbeidsplasser i møbelindustrien

108 arbeidsplasser hos andre bedrifter

80 millioner kroner i lokal kjøpekraft

15 lærerstillinger

183 utdanningsplasser

norskprodusert-norske-produsert-møbler.j

NORSK MØBELPRODUKSJON

Med norskproduserte møbler fra Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad får du det aller beste innen norsk møbeldesign. Og med på kjøpet får du være med på å skape norske arbeidsplasser og andre samfunnsverdier

Norskprodusert-004.png
Norskprodusert-001.png
Norskprodusert-002.png
Norskprodusert-003.png

NORSK TRADISJON

 

Vi henter vår inspirasjon fra et kulturlandskap av vestlandske fjell og fjorder. Vi er en del av denne naturen, slik vi er en del av tradisjonen, historien og håndverket. Vi skaper møbler som gjør at det blir godt å komme hjem. Det har vi alltid gjort

unnamed.jpg
Norskprodusert-005.png

NORSK KVALITET

Vi har lært oss å lage skikkelige ting som skal vare lengre. Våre møbler tåler mye bruk.. Det vi lager er funksjonelt, det er lett og godt å bruke, og det er satt sammen slik at det tåler mye. Norske produkter betyr norsk kvalitet, kort og godt. Det er kanskje den enkleste måten å si det på.

NORSK KOMFORT

 

Norsk komfort er produktutvikling over generasjoner. Det er resultatet av hardt arbeid og god hvile. Vestlandsk gründerånd er bygd på kunnskapen om at godt arbeid er betinget av god restitusjon mellom arbeidsøktene. Norsk komfort er summen av funksjonelt design og innovative løsninger. 

Norskprodusert-006.png
logo-large.png

Wonderland har produsert senger på Åndalsnes i Romsdalen siden 1969. Vi fokuserer på å forstå menneskets behov for god søvn og hva kroppen trenger for å kunne restituere godt. Våre senger kan tilpasses og med våre vendbare madrasser og vaskbare tek- stiler, får du en seng med samme gode komfort i mange år.

Stordal Logo.png

Siden 1932 har vi laget møbler på nordisk vis, for de som verdsetter det enkle, det vakre og det funksjonelle. Vi utvikler og produserer fortsatt våre møbler i bygda Stordal på Sunnmøre, blant majestetiske fjell, dype daler og bunnløse fjorder​.

kleppe-logo-500px.png

Blant snødekte topper ved den blåe Hardangerfjorden, står hjørnesteinsbedriften Kleppe Møbelfabrikk. Kleppebordene høster av over 90 års erfaring med fremragende norsk håndverk og design. Siden 1929 har vi skapt våre ettertraktete sofabord i Øystese i Hardanger, med stolthet for norsk produksjon av ypperste kvalitet.

brunstad.jpg

Kvalitet, komfort og design er de tre viktigste verdiene for oss når vi utvikler møbler som skal begeistre deg. Vi ønsker at du skal glede deg til å sette deg ned, og at du skal være fornøyd med møbelet ditt hver dag i lang tid. Møbler fra Brunstad er ekte håndverk og laget for å vare - gjerne i flere generasjoner. Med vår lidenskap for tidløs Norsk Design, solid håndverk og førsteklasses materialer, har vi i 80 år ivaretatt gode tradisjoner, samt fornyet oss i takt med utviklingen. Vi i Brunstad er veldig stolte av å føre Brunstadfamiliens verdier og pågangsmot videre i møbelbransjen.

Norskprodusert LOGO HVIT.png

Med norskproduserte møbler fra Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad får du det aller beste innen norsk møbeldesign.

Moderne og tidsriktige møbler i nordisk stil for deg som prioriterer kvalitet, bærekraft og lokal produksjon. Hjemmet ditt kan innredes med tidløse og moderne møbler som bygger på en lang håndverkstradisjon.

 

Norsk møbeldesign bygger på rike håndverkstradisjoner. En kulturarv som Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad forvalter ved å produsere og utvikle møblene sine her i Norge. Nærhet, lokal tilknytning og historien bak produktet blir for mange stadig viktigere.

Norskprodusert finner du kun hos

MØBELRINGEN LOGO.png
bottom of page